Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-03@16:09:28 GMT

آیا با خوردن آبلیمو می‌توان رفلاکس را درمان کرد؟

تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۳۰۵۲۵۱

آیا با خوردن آبلیمو می‌توان رفلاکس را درمان کرد؟

پول‌نیوز - لیمو یک ماده اسیدی دارد، هرچند برخی از مردم معتقدند آب‌لیمو می‌تواند به کاهش رفلاکس اسید معده کمک کند. اما واقعاً چنین است؟

واقعیت این است که تاکنون تحقیق علمی و مستندی برای اینکه نشان داده شود آب‌لیمو می‌تواند در درمان رفلاکس اسید معده کمک‌کننده باشد، انجام‌نشده است.

رفلاکس باعث التهاب و تحریک مری می‌شود که اغلب باعث احساس سوزش سردل می‌شود و ممکن است با خلط یا حالت تهوع هم همراه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مطالعه‌ای تاریخی در برزیل در سال 2012 نشان داد در شرق و غرب برای کمک به هضم غذا و مسائل مربوط به دستگاه گوارش ازجمله رفلاکس معده از آب‌لیمو استفاده‌شده است اما تحقیق علمی درباره چرایی آن توسط محققان انجام‌نشده است.

برخی معتقدند آب‌لیمو خود منبع اسید است بنابراین ممکن است در برخی افراد اوضاع را بدتر هم کند و ممکن است به همین دلیل باشد که خیلی روی این قضیه مانور درمانی داده نشده است.

بیش از 20 تا 30 درصد از مردم در غرب با رفلاکس اسید معده مواجه بوده و ماهانه 60 میلیون آمریکایی درگیر این موضوع هستند.

اما به‌هرحال آب‌لیمو روی برخی اثر می‌کند و روی برخی جواب عکس می‌دهد که در چنین مواردی نباید از آن به‌عنوان راه درمان رفلاکس استفاده شود.

کسانی که با این روش جواب گرفته‌اند معمولاً 20 تا 30 دقیقه قبل از غذا آب‌لیمو را مصرف می‌کنند.خوردن به‌اندازه خیلی کم در ابتدا، برای دیدن واکنش بدن و سپس خوردن 1 قاشق آب‌لیموی حل‌شده در یک لیوان آب معمولاً توسط کسانی که جواب گرفته‌اند، توصیه‌شده است، ضمن اینکه لیمو آنتی‌اکسیدان داشته و سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و مانع از بروز برخی بیماری‌ها مانند سرماخوردگی می‌شود.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: آبلیمو رفلاکس معده پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۰۵۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر دهقانی از اختلال کم کاری تیروئید یا تیروئید پرکار به عنوان یکی از بیماری‌های شایع غدد نام برد و افزود: بیماری کم کاری تیروئید در نتیجه‌ی کاهش تولید و ترشح هورمون‌های تیروئیدی حاصل می‌شود و عموماً زنان باردار و افراد بالای ۶۰ سال، در معرض ابتلا به آن هستند.

این متخصص داخلی در خصوص نحوه درمان بیماری کم کاری تیروئید نیز گفت: درمان این بیماری تقریبا ساده بوده و مصرف قرص‌های حاوی هورمون تیروئید می‌تواند، هورمون‌های مورد نیاز بدن را تأمین کند که در اکثر موارد برای بیماران قرص لوتیروکسین تجویز می‌شود.

وی اضافه کرد: این دارو روزانه یک بار مصرف می‌شود که برای تأثیرگذاری بیشتر باید به صورت ناشتا و یک ساعت قبل از مصرف صبحانه مصرف شود. همچنین مصرف همزمان برخی دارو‌ها مانند پنتوپرازول، قرص آهن، کلسیم و... می‌تواند در میزان تأثیرگذاری قرص لووتیروکسین سدیم اثر منفی داشته باشد، لذا توصیه می‌شود، با فاصله حدود یک ساعت با دارو‌های ذکر شده، قرص کم کاری تیروئید مصرف شود.

دکتر دهقانی خاطر نشان کرد: بیمار ممکن است ظرف ۱ تا ۲ هفته پس از شروع درمان، پاسخ اندکی را احساس کند، اما پاسخ کامل به درمان با هورمون تیروئید اغلب تأخیر دارد و ممکن است چندین هفته طول بکشد. ضمن اینکه اکثر بیماران مبتلا به کم کاری تیروئید، لازم است مصرف دارو را برای باقی عمر ادامه دهند، اما گاهی تعدیل و یا افزایش دوز مصرفی تحت نظر پزشک متخصص اتفاق می‌افتد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • رفتار انسانی یک «اورانگوتان» برای اولین‌بار؛ تهیه ضماد برای درمان زخم!
  • پیشگیری از ابتلا به زوال عقل با خوردن این میوه خوشمزه
  • چرا بدن درد می‌گیریم؟
  • چرا بدن‌درد می‌گیریم؟
  • علت اصلی سیاه شدن لثه و درمان فوری تیرگی لثه با طب سنتی
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند
  • خوراکی‌هایی که بهتر است با معده خالی خورده نشوند
  • اگر معده درد یا رفلاکس معده دارید، این مطلب را بخوانید
  • برای خلاص شدن از آلرژی‌های بهاری چه کنیم؟