Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-03@19:39:45 GMT

چگونه می‌توان سوزش سردل را در منزل درمان کرد؟ + علائم

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۶۲۳۳۵

چگونه می‌توان سوزش سردل را در منزل درمان کرد؟ + علائم

جویدن آدامس بدون قند، میزان تولید بزاق را افزایش می‌دهد و بزاق به بلع کمک می‌کند؛ بنابراین سطح اسید معده را پایین نگه‌می‌دارد و مشکل سوزش سردل را برطرف می‌سازد.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، سوزش سردل به معنای احساس سوزش در قفسه سینه دقیقاً پشت استخوان سینه است. این نوع درد معمولاً بعد از غذا خوردن هنگام شب یا هنگام دراز کشیدن و خم شدن وخیم‌تر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکثر افراد می‌توانند این مشکل را با ایجاد تغییراتی در سبک زندگی خود درمان کنند. با این وجود، در صورتی که به سوزش سر دل مکرر یا شدید مبتلا شدید، باید به پزشک مراجعه کنید.

توصیه شده است که به منظور پیشگیری از بروز سوزش سردل، از پرخوری به ویژه هنگام عصر خودداری کنید؛ غذا خوردن خیلی سریع می‌تواند باعث بروز رفلاکس اسید معده شود، چاقی نیز خطر ابتلاء به سوزش سر دل را افزایش می‌دهد، استرس هم این شرایط را وخیم‌تر می‌کند. مصرف بیش از حد کافئین، غذاهای تند، شکلات و محصولات مبتنی بر گوجه‌فرنگی، نعناع فلفلی و نوشابه‌های گازدار خطر ابتلاء به سوزش سر دل را افزایش می‌دهد.

علائم سوزش سر دل

سوزش سر دل باعث بروز ناراحتی شدید می‌شود و زمانی رخ می‌دهد که اسید معده به داخل لوله‌ای قرار می‌گیرد که پشت گلو و معده را به یکدیگر متصل می‌کند. یکی از علائم سوزش سردل شامل احساس سوزش در قفسه سینه است که از چند دقیقه تا چند ساعت ادامه‌دار است. علائم دیگر سوزش سردل شامل درد در قفسه سینه هنگام خم شدن یا دراز کشیدن، احساس سوزش در گلو، مشکل در بلع و طعم اسیدی، ترش یا شور پشت گلو می‌شود.

درمان‌های خانگی مؤثر برای سوزش سر دل

ازآنجاکه موز رسیده حاوی مقدار مناسبی پتاسیم است، با اسید معده که باعث ناراحتی می‌شود، مقابله می‌کند. جویدن آدامس بدون قند نیز میزان تولید بزاق را افزایش می‌دهد، بزاق به بلع کمک می‌کند، بنابراین سطح اسید معده را پایین نگه می‌دارد و مشکل سوزش سردل را برطرف می‌کند. توصیه شده است که به منظور پیشگیری از بروز سوزش سر دل، وعده‌های کوچک غذا را مصرف کنید، زیرا خوردن مقدار زیادی غذا باعث افزایش تولید اسید معده می‌شود. از پوشیدن لباس‌های تنگی که به شکم فشار وارد می‌کنند خودداری کنید، زیرا علائم مربوط به سوزش سردل را تشدید می‌کند.

اقدامات لازم در صورت بروز سوزش سر دل شدید و مکرر

درصورتی‌که دچار سوزش سردل شدید و مکرر می‌شوید، به پزشک مراجعه کنید، زیرا در بعضی موارد ممکن است سوزش سردل هشداری برای بعضی از بیماری‌های جدی باشد. اگر داروهای خاصی به طور منظم و بدون تجویز پزشک برای مهار کردن سوزش سردل مصرف می‌شود، باید از مصرف آن‌ها خودداری کنید، زیرا این داروها ممکن است با دیگر داروها تداخل داشته باشد.

کد خبر 593004

منبع: ایمنا

کلیدواژه: تازه های پزشکی رفلاکس معده علل رفلاکس معده برگشت اسید معده به مری سوزش معده درمان سوزش معده شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق افزایش می دهد سوزش سردل سوزش سر سوزش سر دل اسید معده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۶۲۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر دهقانی از اختلال کم کاری تیروئید یا تیروئید پرکار به عنوان یکی از بیماری‌های شایع غدد نام برد و افزود: بیماری کم کاری تیروئید در نتیجه‌ی کاهش تولید و ترشح هورمون‌های تیروئیدی حاصل می‌شود و عموماً زنان باردار و افراد بالای ۶۰ سال، در معرض ابتلا به آن هستند.

این متخصص داخلی در خصوص نحوه درمان بیماری کم کاری تیروئید نیز گفت: درمان این بیماری تقریبا ساده بوده و مصرف قرص‌های حاوی هورمون تیروئید می‌تواند، هورمون‌های مورد نیاز بدن را تأمین کند که در اکثر موارد برای بیماران قرص لوتیروکسین تجویز می‌شود.

وی اضافه کرد: این دارو روزانه یک بار مصرف می‌شود که برای تأثیرگذاری بیشتر باید به صورت ناشتا و یک ساعت قبل از مصرف صبحانه مصرف شود. همچنین مصرف همزمان برخی دارو‌ها مانند پنتوپرازول، قرص آهن، کلسیم و... می‌تواند در میزان تأثیرگذاری قرص لووتیروکسین سدیم اثر منفی داشته باشد، لذا توصیه می‌شود، با فاصله حدود یک ساعت با دارو‌های ذکر شده، قرص کم کاری تیروئید مصرف شود.

دکتر دهقانی خاطر نشان کرد: بیمار ممکن است ظرف ۱ تا ۲ هفته پس از شروع درمان، پاسخ اندکی را احساس کند، اما پاسخ کامل به درمان با هورمون تیروئید اغلب تأخیر دارد و ممکن است چندین هفته طول بکشد. ضمن اینکه اکثر بیماران مبتلا به کم کاری تیروئید، لازم است مصرف دارو را برای باقی عمر ادامه دهند، اما گاهی تعدیل و یا افزایش دوز مصرفی تحت نظر پزشک متخصص اتفاق می‌افتد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • بهترین زمان استفاده از ویتامین‌ها چه ساعتی است؟
  • بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد
  • علائم فشار خون بالا
  • پله نوردی و افزایش طول عمر/ تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده
  • اگر خونتان غلیظ شده این راهکار‌ها را به کار بندید
  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • خوراکی‌هایی که بهتر است با معده خالی خورده نشوند
  • اگر معده درد یا رفلاکس معده دارید، این مطلب را بخوانید
  • برای خلاص شدن از آلرژی‌های بهاری چه کنیم؟